Et foredrag om glæde, mangfoldighed, trivsel og inklusion - arbejdspladsen eller i uddannelseslivet

Foredraget vil tage deltagerne med på en lille rejse i det såkaldt normale sind, og på en humoristisk og virkelighedsnær måde stille spørgsmålstegn ved vores opfattelse af normalitet. Deltagerne vil gennem en række forsøg, sansebedrag, filmsekvenser og eksempler blive i tvivl, om hvorvidt det "normale" er så normalt endda. Og om mødet med mennesker med såkaldt særlige forudsætninger ikke kan berige fællesskabet. I foredraget vil der blive argumenteret for at menneskets evne til at trives og fungere i høj grad afhænger af mødet med omgivelserne - både hvis man har særlige udfordringer eller betragtes som normal.

Foredraget trækker på en lang række filosofiske, psykologiske og videnskabsteoretiske betragtninger som udfordrer vores vanetænkning om andre mennesker og os selv. Og gør det tilmed på en jordnær og letforståelig måde - så lad blot fremmedordbogen blive hjemme.

Du vil gå fra foredraget med et mere nuanceret syn på menneskets psyke og med større fokus på den glæde der ligger i at møde forskellighederne og særlighederne - hos andre og dig selv.

 

 

Kontakt:

Neuroguide.dk

v/psykologerne Jens Wilbrandt og Simon Wilbrandt

Vestergade 5, 2. sal

5700 Svendborg

Tlf. 22 32 44 01

Mail: info@neuroguide.dk