FundaMental Taktil Læring

FundaMental™ Taktil Læring (FTL) er et kognitivt træningsprogram og -materiale, der er målrettet udviklingen af børns grundlæggende kognitive færdigheder. Metoden bygger på den taktile sans som vej til at overkomme grundlæggende indlærings- og udviklingsproblemer og udgør samtidig et kraftfuldt redskab til generelt at styrke kognitive processer.

FTL baserer sig på de særlige måder som hjernen arbejder med taktile sanseindtryk, som åbner for målrettet træning af kognitive funktioner og processer. Samtidig udnytter FTL den styrke, der ligger i at vi direkte kan “se” og identificere centrale aspekter af barnets kognitive funktionsmåder, færdigheder og udfordringer gennem hændernes arbejde med taktile opgaver.

Gå til materialets egen hjemmeside for at læse mere:

Dette website anvender 1. og 3. parts cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling for at optimere vores website og levere den bedst mulige service og brugeroplevelse. Hvis du navigerer videre på sitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle cookies fra vores hjemmeside.