Leg og lær

Kognitivt træningsmateriale

I Neuroguide har vi specialiseret os i at udvikle børns tænkning, læring og kognitive færdigheder. Vi har derfor som specialpsykologer mangeårig erfaring med hvordan et væld af materialer og aktiviteter kan bruges til at styrke børn kognitivt.

Denne erfaring har vi samlet i en samling af materialer som styrker en lang række kognitive færdigheder som Planlægning, Systematik, Begrebsapparat, Opmærksomhed, Logisk tænkning, Præcision, Perspektivtagen, Selvregulering, Arbejdshukommelse og en række andre centrale kognitive færdigheder.

Til alle materialerne hører kortfattede, præcise og letforståelige vejledninger, som beskriver:

  • Hvilke kognitive funktioner som kan trænes
  • Målgruppe – både for børn individuelt og for børnegrupper
  • Hvordan materialet kan tilpasses og anvendes fleksibelt
  • Hvordan guidning og mediering kan forstærke læringseffektiviteten
  • Forslag til generalisering, overførsel og brobygning af det lærte til hverdagen

Når du som forælder, lærer, pædagog, ergoterapeut eller psykolog anvender vores materiale, så får du et let tilgængeligt og solidt fundament for din indsats.

Hvis man som skole, daginstitution, PPR eller lignende har lyst til at få en dybere forståelse af hvordan børn lærer at lære, så afholder vi også kurser og supervision.

Dette website anvender 1. og 3. parts cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling for at optimere vores website og levere den bedst mulige service og brugeroplevelse. Hvis du navigerer videre på sitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle cookies fra vores hjemmeside.