Jeg hedder Simon Wilbrandt, er psykolog og arbejder som supervisor og oplægsholder på skole- og særligt specialområdet. Her arbejder jeg bl.a. for at give fagpersoner omkring børnene viden og redskaber til at nå frem til, hvad der står i vejen for at børn kan lykkes – både i barnet selv og i de situationer og krav vi stiller. 

Jeg har tit tænkt på, hvor meget fantastisk viden der er om børns udvikling og trivsel på specialområdet. Og det meste af den er universel og kunne gavne alle børn. Så jeg har for nylig besluttet at starte podcasten ’Forunderlige Børn’ – en podcast om børns trivsel, udvikling og opvækst. Det har jeg gjort, fordi jeg gerne vil skabe et sted, hvor alle, både forældre, lærere, pædagoger, bedsteforældre, psykologer osv., kan blive inspireret til, hvordan vi giver børn den bedste start på livet. 

BØRN ER

Al feedback er velkommen!

Dette website anvender 1. og 3. parts cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling for at optimere vores website og levere den bedst mulige service og brugeroplevelse. Hvis du navigerer videre på sitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle cookies fra vores hjemmeside.