Hvem er vi?

Jens Wilbrandt

Psykolog

+ 45 22 31 44 01

info@neuroguide.dk

Simon Wilbrandt

Psykolog

+ 45 61 765 123

simon@neuroguide.dk

Life Experience

Vores børnesyn og perspektiver på specialpædagogik

Vi har igen og igen oplevet hvordan et udviklingsorienteret blik kan igangsætte udvikling! Vi møder mennesker nysgerrigt og med en analytisk tilgang, som bygger på en detaljeret viden om grundlæggende færdigheder, der spiller ind i alle områder af hverdags- og skoleliv. Når vi forstår den underliggende kognitive profil, får vi både en solid forståelse for problemerne, de pædagogiske muligheder og hvilke udviklingsmål vi skal forfølge.

Vores tilgang kommer særligt til udtryk i udviklingen af Neuroguides Kognitive Færdighedsmodel – en model som dykker ned under overfladen i forhold til både adfærd og diagnoser. Den giver os en nuanceret måde at forstå specialpædagogiske problematikker og pege på effektive pædagogiske veje og mål!

Lær Jens at kende

Baggrund

Jens er autoriseret psykolog, og har mangeårig erfaring med det specialpædagogiske område, hvor han har arbejdet i en række forskellige specialskoletilbud. Det har givet ham en bred erfaring i forhold til børn med udviklingsforstyrrelser, adfærdsforstyrrelser og kognitive udfordringer. Han har omfattende neuropsykologisk og specialpædagogisk efteruddannelse bag sig, og er specialiseret i en række udviklingsorienterede pædagogisk-psykologiske metoder.

Derudover har han erfaring som psykolog indenfor psykiatrien og revalideringsområdet, som forsker i pædagogisk psykologi og som specialist i specialrådgivningsorganisationen Viso, der yder rådgivning til kommuner i komplekse faglige sager indenfor social- og undervisningsområdet. Han har gennem mere end 10 år bidraget med kompetenceudvikling, supervision og udvikling af kognitive træningsmaterialer for børn og unge.

Her møder du Jens

Jens er stifter og direktør i Neuroguide, hvor han varetager opgaver og funktion som supervisor, underviser, foredragsholder og konsulent og afholder en række skræddersyede og åbne kurser og kompetenceudviklingsforløb for fagpersoner om undervisning, pædagogik, kommunikation og tilgang til personer med diagnoser.

Han varetager dynamisk assessment og testning af personer med særlige udfordringer og rådgiver om relevante indsatser og træning - både i forhold til forældre og fagmiljøer. Jens fungerer endvidere som fast rådgiver og konsulent for en række bosteder og uddannelsestilbud for personer med udviklingsforstyrrelser.

Vi har givet skoler et trygt pædagogisk fundament i over 10 år

Lær Simon at kende

Baggrund

Simon er uddannet psykolog og har en baggrund som psykolog hos Dansk Skoleskak og som erhvervspsykolog. Han er optaget af børns trivsel og udvikling, med et særligt fokus på hvilke interventioner som man kan inddrage i hverdagen, og hvordan man sikrer transfer af nye færdigheder på tværs af kontekster.

Han har efteruddannet sig inden for medieret læring, neuropædagogik og børns udfordrende adfærd og har i flere sammenhænge arbejdet med udvikling af lærings- og træningsmateriale, som understøtter udvikling og trivsel hos børn. Derudover arbejder han med at uddanne forældre, lærere og pædagoger i brug af træningsmaterialer, spil og leg som redskaber til kognitiv udvikling.

Her møder du Simon

Simon er ansat i Neuroguide, hvor han blandt andet afholder kurser og pædagogiske dage for specialskoler, superviserer specialpædagogisk personale, rådgiver forældre i hjemmetræning eller i forbindelse med udredning af deres barn. Derudover afholder Simon også træningsforløb for at støtte børn til at kunne forblive i almenskolen, udvikler specialpædagogiske træningsmaterialer, og så er han podcastvært for 'Forunderlige Børn'.

Oplevelser

Folk siger om Jens og Simon

Dette website anvender 1. og 3. parts cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling for at optimere vores website og levere den bedst mulige service og brugeroplevelse. Hvis du navigerer videre på sitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle cookies fra vores hjemmeside.