Kursusforløb sikrer forandring i hverdagen!

Kursusforløb er et samarbejde mellem os og jer over en længerevarende periode. De kan se ud på mange måder lige fra 3 udviklingsdage over et halvt år og til flerårige samarbejder med løbende udviklingsdage, supervision af medarbejdere, samt sparring med ledelsen.

Årsagen til, at vi er så store fans af udviklingsforløbene er, at man kan inddrage jeres hverdag på en helt anden måde. Der opstår altid forhindringer på vejen frem, og i dette setup kan vi bryde dem ned fra gang til gang, så vores tid sammen gør en forskel – og ikke bare ender som en bog på hylden og en plakat på væggen.

Det intensive forløb

Samlet set 3-4 dages kurser fordelt over ca. 6 måneder. I vil blive præsenteret for en række forskellige temaer, som spiller sammen på en måde, hvor de ikke kan stå alene. Hvert af dem vil blive reflekteret ind i jeres praksis, og bundet op på konkrete redskaber I får adgang til efterfølgende.

Indhold

Formøde med ledelse og evt medarbejderrepræsentanter

3-4 dages uddannelse

Redskaber til at sikre transfer til hverdagen

Løbende justering af forløb i samarbejde med ledelsen

Samarbejdsforløbet

Dette forløb, på 1+ år, starter med et teoretisk afsæt. Derefter styrer jeres elevgruppe og aktuelle udfordringer, rækkefølgen i indholdet, men til slut er vi nået omkring det hele. I vil opleve at den samme viden vil blive bragt i spil på nye måder, så værktøjerne bliver en naturlig del af jeres hverdag.

Indhold

Teoretisk forståelse

Refleksion og øvelse

Redskaber til at sikre transfer til hverdagen

Supervision af ledelse og medarbejdere

Praksisforløbet

Typisk 5-6 dages kurser og 2-3 supervisioner på team-niveau - fordelt over ca. 1 år. I vil blive præsenteret for en samlet teoretisk ramme med tilhørende øvelser og redskaber, som vi både vil prøve kræfter med på kursusdagene og som vil være omdrejningspunkt i supervisionen.

Indhold

Formøde med ledelse og evt medarbejderrepræsentanter

5-6 dages uddannelse

Redskaber og materialer tilpasset jer

Supervision som følger forandringerne helt til dørs

Skræddersyet forløb

Alle forløb er blot skabeloner til inspiration. I praksis vil deres indhold aldrig være identisk på to forskellige skoler, og indholdet vil typisk også justeres undervejs i forløbet i samarbejde med ledelsen. For hverdagen forandrer sig, og vi bliver klogere af at møde jer. Kontakt os, så vi kan skabe jeres forløb!

Et forløb indeholder altid

Teoretisk forståelse

Refleksion og øvelse

Redskaber til at sikre transfer til hverdagen

Løbende justering af forløb i samarbejde med ledelsen
Evalueringer

Neuroguide og formidling

Dette website anvender 1. og 3. parts cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling for at optimere vores website og levere den bedst mulige service og brugeroplevelse. Hvis du navigerer videre på sitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle cookies fra vores hjemmeside.